Kezdőlap
ElérheőségLYONESS - Működő üzlet válság idején!

Pénzvisszatérítés minden vásárlás után.


- több mint 4.000 magyar Lyoness partner
- 15 európai országban működő hálózat
- egyetlen vásárlói kártya 18.000 európai Lyoness partnerhez
- nem bónusz pontokat kap vissza, hanem valódi pénzt


Vásárolni amúgy is kell. De nekünk meg is éri!

Mit gondol Ön a saját keresete értékéről?

A befektetett munkájához képest valóban tisztességes jövedelmet ki tud venni a vállalkozásából? Jó érzéssel, szabadon tudja élni az életét, megkötések nélkül?

No és a családja? Igazán, de igazán mindent meg tud nekik adni?


Mikor szeretné a változások jó oldalát élvezni?

Történelmet élünk.

Együtt nézzük végig, ahogy a Bismarck-féle nyugdíjrendszer haldoklik. De Ön ugye nem a világ fájdalmán gondolkodik, miközben a kosarát rakodja a közértben? Hanem azon, hogy Önnél és családjánál mit hoz majd a jövő.

Láthatjuk viszont azt is, hogy akad Európában és Magyarországon sok ezer ember, aki már tudja a jövőképét. Akik elsajátították a Lyoness szemléletet és értik, tudják és megcselekszik mindazt, amitől jobban élnek.

Jobban, mint eddig. Jobban, mint mások. Jobban, mint álmaikban gondolták volna.

Önnek most lehetősége van általunk, a mi többéves tudásunkat kihasználva saját javára fordítani mindazt, amit a Lyoness jelent mindannyiunk számára.

Lehetősége nyílik pénzt megtakarítani.
Lehetősége nyílik mellékjövedelemre szert tenni.
Lehetősége nyílik részesedni az Európa-szerte lebonyolított vásárlások árréséből.

Önt melyik érdeki? Havi pár ezer, esetleg heti párszáz ezer forint - vagy ennél sokkal pimaszabb összeg... legálisan, kiszámíthatóan, örökíthetően, passzívan?

Belegondolt már abba, hogy miféle mókuskerékben taposunk - mindannyian?

Hónapról-hónapra kemény melóval keressük meg azt a pénzt, aminek nagy hányadát ugyanazzal a lendülettel, hónapról-hónapra el is költjük. A szerencsésebbek félre tudnak tenni valamicskét, hogy majd évek múlva új bútort, autót vegyenek, nagy utazást tegyenek. A bátrabbak pedig hitelből élik az életüket.

De a pénzről szőtt gondolataink végén mindig egy bűvös szó áll: elköltjük.

Jómagam is így teszek, amióta csak kereső ember vagyok. Mindig és minduntalan megkeresni, hogy lehessen miből ezt-azt venni. Persze nekünk a nyugdíj már csak a gazdaságtörténelem egy fejezete lesz - már ami a kifizetéseket illeti.

És ha holnaptól megszűnik az állásunk, vagy nem nyit be több vevő az üzletünkbe? Mi a jövőnk garanciája? Az világos, hogy ma van valahogy - de hogy lesz a jövő? Tudjuk előre? Vannak garanciáink? A legjobb szorgalmunk ellenére mindannyiunk életében vannak fehér foltok a jövőnkről. Ez azért mégiscsak bosszató, nem?

Amikor én először hallottam arról, hogy a mindennapos vásárlásainkból részesedni, profitálni tudunk és akár a költéseink 30-40 %-át is pénzvisszatérítésként megkapjuk, megértettem, hogy a saját életemet mennyivel könnyebbé tudom így tenni. De persze, szkeptikus lévén, tudni akartam minden részletet. Érteni akartam, hogy miképpen lehetséges ez. Érteni akartam, hogy miért választja félmillió ember tucatnyi európai országban a költekezés ezen módját.

Érteni akartam, hogy mit jelent ez a mondat:

Az okos pénz visszatalál.

Nyikorog a bevásárlókocsi kereke, ahogy a sorok között tologatva egyre rakodom bele a szükséges, életvitelemből fakadóan megvenni muszáj élelmiszereket, dolgokat.

Többen vetnek rám egy-egy zavart pillantást, mert nem igazán értik, hogy hogy én miért vagyok egyre derűsebb, ahogy a pénztárhoz közeledek.

Persze ők nem tudhatják, hogy NEKEM ez a vásárlás csak olyan, mint a többi - úgy egy éve. Jövedelmező az, ahogy költöm a pénzemet. Emiatt viszont valószínűleg nagyon nem olyan, mint az ÖVÉK. Mert ők csak elköltik a pénzüket. Vagy amilyen az ENYÉM volt korábban, egész életemben. No és az Öné?Jelentősebb Lyoness partnerek Magyarországon:

élelmiszer, napi fogyasztási cikk
Auchan, Reál, G-Roby, egyes CBA és Coop üzletek és rengeteg "sarki fűszeres"

lakberendezés, barkácsáruházak
Kika, Baumax, Praktiker, Let's Do It, Kanizsa Bútorszalon

üzemanyag
OMV, egyes Lukoil, Agip, Petrolino, valamint OIL! kutak

könyv, folyóirat, nyomda
Libri, Szuperinfó, Magyar Könyvklub, Print&Go

gasztronómia, szórakozás
Sugár Mozi, Subway Westend, éttermek és szórakozóhelyek országszerte

sportszer
Hervis, Intersport, egyes Adidas márkaboltok, kerékpár szaküzletek

irodaszer, papíráru
Office Depot, Jász Papír, kisebb papírboltok országszerte

virág, növény
Fitoland, ArtVirág, díszfaiskolák, virágüzletek

ruházat, lakástextil
Skála, Firenze divatház, Brickenstock, megannyi kis butik

tartós fogyasztási cikkek
Liebherr márkabolt, Zepter, egyes Sony üzletek

turizmus, szállítás
Hunguest Hotels, 6X6 Taxi, Conquest Travel, Tensi, Pólus Palace, Puchner Kastélyszálló, rengeteg panzió és szálloda, utazási irodák

autókereskedések
BMW, Mazda, Suzuki, Volkswagen és egyéb autókereskedések

egyéb
gyógyszertárak, mozik, gyerekruházati üzletek, autószervizek, kozmetikusok, úszóiskolák, magánorvosi rendelők, fogorvosok, ügyvédi irodák, alternatív gáz- és áramszolgáltatók

A lista korántsem teljes, pillanatnyi állapotot tükröz. Regisztrációja megerősítését követően részletesen tájékozódhat a Lyoness partnercégekről akár területi elhelyezkedés, akár szolgáltatási ág szerint.


Tudja, miképpen állíthatja a saját szolgálatába, saját javára az amúgy is esedékes vásárlásait?

Kérdezhetem másképp is.

Akar Ön is jelentős pénzösszegeket visszakapni mindennapos vásárlásaiból és nagyobb, eseti kiadásaiból? Szeretne részesedni környezete, később pedig egész Európa költéseiből?

Szeretné, hogy egy forradalmian új közgazdaságtan alapján már ma gondoskodhasson jövőbeli vásárlásairól? Szeretne úgy költekezni, hogy Önnek a megvásárolandó dolgok értékének csak elenyésző részét kelljen saját pénztárcájából fedeznie?

Minden vásárlásomnál igyekszem kihasználni egyetlen vásárlói kártya előnyeit. Minden kisebb és nagyobb bevásárlás végösszegéből bizonyos százalék visszakerül hozzám. Ugyanazt veszem meg, amire amúgy is szükségem lenne - de nem csak elköltöm a pénzt és slussz. Nem bizony. Sokaknak bosszantó lehet, hogy én könnyedén vásárolok. Mert nekem van egy olyan forrásom, ami nem apad el.

És tudja, mi benne a jó? Nem kell titkolnom. Ha elárulom másnak, akkor neki is megnyílhat ez a forrás. Persze, csak ha szeretné. Ha igazán akarja.

Én már az összes vásárlásom árréséből egy bizonyos összegen pénzként fogok viszontlátni. Igen, pénzként, amit a jövőben el fogok költeni. Pénzként, amivel ki tudom egészíteni a jövedelmemet, avagy amivel csökkenteni tudom a pénztárcámra nehezedő nyomást.

Tehát: több marad az életre. Több pénz és ezáltal több idő.


Mit kell vennem cserébe?

Semmi különöset. Nem egy speciális mosóport, vagy étrend-kiegészítőt, vagy parfümöt. Hanem ugyanazt a kenyeret, tejet, cipőt, ruhát, könyvet, bútort (stb.) veszem meg, amit eddig is, amit amúgy is megvennék. Csak legfeljebb nem itt, hanem ott. Mert ha itt veszem meg, semmiféle módon nem juthatok visszatérítéshez. Elment a pénzem, pá-pá...

De ha ott veszem meg, ahol partnert találok ebben a rendszerben, máris a saját pénzemet gyarapítom.

Tehát nem azért választok előre kereskedőt, mert más ezt javasolja, más ezt mondja. Nem. A saját pénzemért, a saját, okosan elköltött pénzemért. Azért, hogy idővel a pénzem jelentős része visszajöjjön hozzám, és újra ott folytathassam, ahol abbahagytam.

Elkölthessem.

Na látja, ez egy értelmes körforgás. Szeretem, élvezem. Sőt, ráadásul fergetegesen hasznos is. Ja, és valóság, működik. Immár 15 országban, 6 éve.

És Ön? Ki akar maradni?


Hívjon most!

     
Polonyi Géza
    06-30-942-4971
polonyi44@t-online.huwww.penzvisszateritesmindenvasarlasutan.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!